Naša mala žaba

Začel/a Čojko, April 15, 2013, 11:25:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Nisem nič kaj posebej slikal, tako da to je bolj ali manj to.

gule

Tako. Ma tista rdeča stvar me je zanimala. Je Fiat, ali Škoda R?

Čojko

gule

Citat od: Èojko;248527Alfa je.

A nisem na cabrio mislil. Tam je ko ste v koloni in je zadnji v v vrsti beige BMW, pa še na eni sliki se malo vidi.

Čojko

gule

Uh. Fin avto, sem vozil pred leti.

Čojko

Ostal sem brez regularnega avta in čakajoč na pravega C8 vozim GS-a. Ker vozim večinoma le po mestu in v službo (4km) mi malo manjka servo volan in dosadi prestavljanje. Tudi poraba ob čoku je šla v nebo - 13 litrov. Taka je kot pri C5 V6:Hammer3:

Čojko

Leto je naokoli in ponovna registracija 87e vse skupaj.
Na števcu je 139395 km

1960

Luči postrani svetijo in zavore slabo primejo... Tehnični pregled je eno, drugo pa stanje. A te nič ne moti ?

Čojko

Zavore so ok, luči me pa ne motijo, ker če že vozim vozim podnevi. Bo pa treba ob priliki korigirat. Hvala.

1960

Ne vem, 60 % je bolj slabo za to težo. Ročna je pa tud levodesno... Luči, ki postrani svetijo pa motijo nasproti vozeče tudi podnevi...

Konec koncev gre za tvojo varnost.

Čojko

To ni avto za vsak dan, pa tudi če bi bil, se ne bi smel sekirati okoli varnosti. To staro je vse bolj ali manj krsta na kolesih.

Čojko

Začela je goreti lučka za zavore. Ploščice so bile do konca znucane. Zamenjali smo jih z originalnimi :BigThumbs:

gule

Se da dobiti original? Ali je stara zaloga?

Čojko

Verjetno stara zaloga. Sem prišel do Vojkota s ploščicami za ta starega GS-a - take podolgovate :Hammer3: Na srečo je jih je imel Vojko na zalogi za DAK-a. Sedaj bo pa kupil pri Potokarju nove.