Moja majhna Citro garaža

Začel/a Gox, Februar 04, 2007, 03:34:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Citat od: garac;210980mlajši imajo domišljijo le še ob pametnih telefonih, računalnikih... avti jih sploh ne ganejo več, da ne govorim o mladostnikih, ki nimajo niti izpita za avto, medtem, ko smo mi komaj æakali, da smo lahko opravljali izpit

Ta mladina je res kot praviš katastrofa. Nič jih ne zanima. Prideš na moški oddelek zadnjič pa 5 dedov tam od tega dejansko samo dva oni vsi neki lepi z lepimi frizurčkami poženščeni da ti slabo rata. :BigThumbs:

Gox

Citat od: Lovro;211495Slik ni?

So, samo zaradi tehničnih težav jih še ne pokaže.

Lovro

Citat od: Xandrej;211496Ta mladina je res kot praviš katastrofa. Nič jih ne zanima. Prideš na moški oddelek zadnjič pa 5 dedov tam od tega dejansko samo dva oni vsi neki lepi z lepimi frizurčkami poženščeni da ti slabo rata. :BigThumbs:

Starate se, fantje... vidim, da ste že pri temu: "jah, ko smo bli mi mladi smo pa to tako delali"... :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Gox

Za vikend sem tudi pospravljal ... očistil vitrino 3 in 4 ...

Za tega Wtcc-ja se morem zahvalit miklavžu, ki je že dostavil darilo.

Potem sledi na sliki RC oddelek, sem mogu razmišljat h kateremu gre kateri daljinc... najmanjši ima največjega :)

Pa še par slikc vitrine 4 :) :take_picture:

gule

Impresivna zbirka. Za Elysee pa lahko rečem...tako kot so začeli zadnje čase delati avte, takšni so tudi modelčki...

Gox

Nabavil nekaj prascev za klobase
:)

Gox

Nova pošiljka prascev za klobase :)

garac

še malo, pa bo komplet zbirka, odlično
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Nekaj novosti sem pospravil v vitrino ... Kitajskega ZX-a, gasilskega C35 in pujsa ... :take_picture:

Gox

Skoraj bi pozabil napisat, na prvomajcu sem prevzel pujsa ...

dvorjan

Pa naslov teme bos moral popraviti ... ni vec majhna ... =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Po dolgem času nekaj "novega" .... v vitrino pripeljal Dyanco druge roke.

Prevoženih ima kar nekaj veselih kilometrov.

Corgi juniors :take_picture:

Gox

Par novosti z dopusta ... reku sem si samo 5 modelčkov letos ... pa je bilo malo več. Še ko sem rekel dovolj, sem potem še na bolšjaku na hitro stisnu še ta rumen minibus za 6€...

Gox

Danes prinesel poštar Facebook nagrado :BigThumbs:

Je šla v vitrino ...

Čojko

Moj sinko pravi, da bi se rad prišel k tebi malo igrat s temi avtki. Ali lahko?:emot67: