Moja majhna Citro garaža

Začel/a Gox, Februar 04, 2007, 03:34:22 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

JA DS linija ... 3,4,5,3R >> 1:43 so vse fiksno zaprte :)

Morem ob priliki poslikat še komplet linijo v moji zbirki ... samo sonce počakam :)

gule

Vseeno Burago ni tako švoh, pri njih se za cca.15-20 eur dobi maketa 1:18, kjer se vse odpira in kolesa na volan sučejo...

Citroenovc

Citat od: gule;149028Vseeno Burago ni tako švoh, pri njih se za cca.15-20 eur dobi maketa 1:18, kjer se vse odpira in kolesa na volan sučejo...

Ja samo ni nujno to nek plus - imam raje u nulo narejeno notranjost kot pa da se na "pasjo nogo" odpirajo vrata, noter je pa en zanič vlitek plastike, ki naj bi predstavljal aramturo.

Recim Otto-Models so tak primer - res se sicer ne vidi motorja pa to - ampak notranjost je pa taka, da se z malo truda pri fotografiranju da zlahka sfejkat ljudi, da si imel priliko fotkat resničen avto.
OK

LP
Primož

gule

Res je niso neki biser, a je tudi res, da za en Otto dobim 4 Buraga...pa rajši sinu kupim vsak mesec 1 model, ko pa 1 na pol leta...in še Burago se res dobi Otto se pa naroča po pošti...vse rečeno za kakovost-natančnost izdelave drži...

Gox

Danes prispela iz Firenc (IT) priporočena pošta .. noter pa lepa CX-a ...

gule

Koliko pa stane ta lepota...in zakaj dva ista?

garac

ker je en zame guletina, eto ti 2 enaka, nemoj ista
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

E tocno :) ....

V redni prodaji v trafiki je 9,90€ ... ce ti uspe ga dobit ... kao da so vsi v naprej naroceni in rezervirani ... Italjani pa ne bi bli taljani ... ce ne bi Trafika prodajala te modelcke na Ebayu .. seveda brez revije za 13€ + posta 8,5€ .........

Je pa kar lep cx ...

gule

Citat od: garac;150281ker je en zame guletina, eto ti 2 enaka, nemoj ista

Se mi je kar zdelo, da je tvoja debelenkost tu prste involvirala...:emot112:...neæu šefe više tebe mi...:BigThumbs:

gule

Citat od: Gox;150284E tocno :) ....

V redni prodaji v trafiki je 9,90€ ... ce ti uspe ga dobit ... kao da so vsi v naprej naroceni in rezervirani ... Italjani pa ne bi bli taljani ... ce ne bi Trafika prodajala te modelcke na Ebayu .. seveda brez revije za 13€ + posta 8,5€ .........

Je pa kar lep cx ...

Ni drag, koliko je lep...:BigThumbs:

Gox

Danes sem mogu odpeljat zadnjo DS19 cabrio z Mullerja :)

Spačkov Èarlijev je dosti na zalogi ... tudi en siv 1/18 ... DS-ka pa je bila sam ena, kot naročena ..ker te še ni v moji vitrini ...

(zdej pa samo čakam Lidl, da da še 1x vitrino v akcijo, ker potrebujem še eno :)) Se kar nabirajo original zapakirani modelčki ..trenutno okoli mene jih 13 čaka v škatli :)

V torek pa spet v Italijo, če bo kaj sreče pri nabavi ... če ne pa EBay ... pri švercerjih :)

gigo

Èe ti ni cena previsoka jo imaš v Villesetu http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/10011055/#/10011055. Èe hočeš pa še led lučko za osvetlitev pa jih majo zdej v Hoferju za 7Eur par.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Ma cena ni previsoka, tista v Lidlju je dražja , sam 100x bolj uporabna ...

Take iz Ikee imam 3 ... samo imajo premalo polic, tako da je težko lepo parkirat vse ...

Tole čakam .. imam eno, zraven pa lep plac na steni za še eno ...

Gox

Že en teden v moji garaži ... AMI6 1962 ... siv z belo streho ... moder pa je že od prej ... :take_picture: razlike so samo v barvi in registraciji, pa odtenku rumenih luči ... pa še notranjost ..moder ima rdeče sedeže in belo armaturko, pa krom ročico menjalnika .... ta siv je v črni notranjosti ...

Gox

Včeraj pa je bil res praznik .... dobil sem še dve darili za rojstni dan :)

:BigThumbs: Še 1x Hvala :BigThumbs: