![]() |
![]() |
#40 |
Legenda Citroenarjev
![]() Pridružen: Feb 2007
Prispevki: 1,868
|
![]()
Štarter je začel neke problemčke delat pozimi ob mrazu.
Razdrl, očistil, podmazal, in deluje dalje. Mast v avtomatu se je posušila, in ko je bilo mrzlo, je imel kakšno sekundo zamika. Si obrnil ključ in je šele čez slabo sekundo začel verglat, in ko si ključ spustil, je trajalo sekundo, da je nehal. Drugače je pa Ulysse že 100.000 in skoraj 5 let z nami. poleg olja, filtrov, komplet seta zobatega in mikrojermena jermena je bilo menjano še: rabljen štarter, rabljen alternator, nekaj grelnih svečk, 2x levo volansko stikalo, 2x roke, oba končnika, puše zadnjih rok, zadnji amortizerji (prednje je že prejšnji lastnik), sprednji diski, ploščice mislim da 2x, ena ali dve manšeti, pa še kake drobnarije, ki sem jih pozabil. V glavnem za mene, ki znam sam šraufat, zelo ugoden družinski enoprostorec. Po mojem bodo letos spet sprednje roke na vrsti. Pa ena šoba se sliši in avto rahlo kadi, jih bo treba ven pobrat in nest bosch mojstru.
|
Zaznamek |
Orodja Tem | |
Način Prikaza | |
|
|