Vrni se   Citroen Forum > Aktualni Citroeni > Citroen C4, C4 Picasso, C4 Grand Picasso > Citroen C4 Grand Picasso

Citroen C4 Grand Picasso 7 sedežni Picasso

Orodja Tem Način Prikaza
Prev Prejšnji Prispevek   Naslednji Prispevek Next
Staro 08-09-23, 21:30   #1
alan30
Citroenar z dušo in srcem

alan30's Avatar

Prispevki: 647
Default Zaklepanje vozila

Evo pa da zopet malo vržem kost za glodat. Kakšen teden nazaj sem se z polno naloženim prtljažnikom na mojem GP-ju odpravil na dopust in ko sem hotel avto zakleniti se ni hotel, obnašal se je kot, da so katera od vrat odprta. Pregledal sem vsa vrata še enkrat odprl prtljažna vrata, ki so sicer elektična in jih na roke zaprl, da sem se prepričal, da so res dejansko zaprta a avta se ni dalo zakleniti. Med vožnjo se je vozilo samodejno zaklenilo kot mora. Ob enem pa se mi je nato na bencinskem servisu zgodilo še to da ko sem točil gorivo se števec nivoja goriva ni premaknil od tam kjer je že bil pred točenjem. Glede goriva sem na hitro izklopil klemo iz akumulatorja za nekaj minut, kar je pomagalo za odpravo napake glede nivoja goriva, ni po imelo vpliva na zaklepanje vozila. Da nadaljujem, ko sem prispel na destinacijo in spraznil prtljažnik se je vozilo zopet normalno zaklepalo. Ko smo se odpravljali domov pa se je zopet ob polnem prtljažniku avto upiral in se ni hotel zakleniti, doma ob praznem prtljažniku pa zopetr vse ok. Na sami armaturi ni javljalo ničesar da so prtljažna vrata odprta ni gorela nobena lučka ničesar. Načeloma imajo zadnja vrata vgrajen senzor, če se ne zaprejo se zopet dvignejo in z zvokom javijo, da se niso zaprla. Me res zanima kje za vraga je napaka, da se to dogaja, če kdo kaj več ve o tej skrivnostni napaki le na dan z besedo.

Zadnji popravek od alan30 : 18-09-23 at 15:02
alan30 ni dosegljiv   Odgovori s Citatom

Citroen Forum > Aktualni Citroeni > Citroen C4, C4 Picasso, C4 Grand Picasso > Citroen C4 Grand Picasso

Zaznamek

Orodja Tem
Način Prikaza

Dovoljenja
Ne morete objaviljati novih tem
Ne morete odgovarjati na prispevke
Ne morete nalagati priponk
Ne morete urejati svojih prispevkov

BB koda - Vključeno
Smeški - Vključeno
[IMG] koda - Izključeno
HTML koda - Izključeno

Podobne Teme
Tema Avtor teme Forum Odg. Zadnje Sporočilo
Davek na odjavljena vozila ModelJT Blodnje in splošne razprave 18 03-06-17 07:33
Zaklepanje vozila brez akumulatorja niki001 Citroen Xsara Picasso 11 21-09-14 22:05
Registrske tablice za starodobna vozila ModelJT Citroen v prometu 35 11-04-13 07:55
DS4 testi, članki, zapisi garac Citroen C4 DS 29 06-05-12 18:02
Uvoz rabljenih vozil hadei Citroen v prometu 1 18-02-12 20:46

Vsi časi so GMT +2. Ura je zdaj 05:14.