![]() |
![]() |
#39 |
Odvisni Citroenar
![]() Pridružen: May 2007
Prispevki: 1,225
|
![]()
Pozdravljeni,
Zaradi kroničnega pomanjkanja časa (in prostora) se bom s težkim srcem očitno moral odpovedati projektu obnove XM. Če je kak kandidat, sem ga pripravljen odstopiti za ceno novih delov in popravil obstoječih delov (servisni material, glava motorja, nosilci amortizerjev itd). Da ne bo pomote, zraven pride cel avto in vsi deli izpod havbe v škatlah. Večinoma presortirano in očiščeno. ![]() Torej....avto je komplet z vsemi deli. Nekaj je že postorjenega, bo pa z njim seveda še veliko dela, jasno. Aja, pa še nekaj "podvojenih" delov je (sem dobil še nekaj "random" delov ob enih kolinah - maska, odpijači, sprednji amortizerji...škatla drobnarij....skratka vse sorte) Zgodovina vozila in ostali podatki so v temle topicu. Cena simbolična: 1000€ za člane foruma. Pogoj je, da odpelješ cel avto z vso navedeno robo. Zelo vesel bi bil, če ga potem dejansko tudi obnoviš. Info na 041 523 osem pet nič LP, Pubi |
![]() |
![]() |
|
Zaznamek |
Orodja Tem | |
Način Prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odg. | Zadnje Sporočilo |
Odločitev za nakup grand picasso | mrjohn | Citroen C4 Grand Picasso | 335 | 29-06-21 14:21 |
Moj rouge C6 2.7 Hdi | Xandrej | Citroen C6 | 801 | 20-04-14 20:57 |
Testirali smo C3 Picasso Exclusive | gigo | C3 Picasso | 29 | 12-02-10 11:23 |
Moj C5 Break 2.2 Exclusive | bizi10 | C5 MK II | 12 | 18-04-08 14:58 |