![]() |
![]() |
#1 |
Poučen Citroenar
![]() Pridružen: Jan 2011
Prispevki: 207
|
![]()
Pozdravljeni forumaši!
Nisem vedel kako naj dam ime temi, pa sem kar po domače. Avto je 2009 letnik, barva perla. Po sliki sodeč vidite, imam problem, ker se mi lušči barva pri blatniku. Na obeh straneh isto. Avto imam od novega in ga mislim še imeti vsaj 5 let. Sem pa doživel šok, ko sem hotel sanirati problem. Ličar mi je djal, da je treba špricnt obadva blatnika + haubo...Kar bi skor blo kot totalka, ker je avto vredn 3.5 jurja. Zdj pa kaj narest, kakšna ideja kk rešit stvar? Sam sem razmišljal mogoče, če bi se dalo kje dobit oz. če bi sploh pasalo..One okrasne lajšne za blatnik, črne, ki jih ima c5 cross tourer.Bi ravno znale pokrit tam kjer se lušči. Oz. če bi že pasale, kakšna je kaj cena, mogoče kdo ve? Oz. vsaka ideja bi bila dobrodošla. Dvomim pa,da bi moja " mirna " roka in čopič to popravila. Hvala za odgovore. LP,Peter |
![]() |
![]() |
|
Zaznamek |
Orodja Tem | |
Način Prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Avtor teme | Forum | Odg. | Zadnje Sporočilo |
C5 Aircross prvi vtisi | Gox | Citroen SUV | 293 | 04-03-19 22:05 |
Nadomestni levi blatnik in prednji odbijač | Sine64 | C5 MK III | 6 | 12-10-16 23:53 |
barva karoserija in odbijačev (plastike) odstopa | Slonček | Citroen C4 Grand Picasso | 4 | 13-09-13 07:58 |
iščem -Sprednji odbijač in desni blatnik xm 2.1 TD | Melhiat | Citroen XM | 1 | 09-01-12 11:24 |
Bela barva | mama | Citroen Xsara Picasso | 17 | 08-03-10 22:28 |